LED toepassingen woonkamer

New product

De nieuwste LED toepassingen voor bij u thuis, voor in uw winkel, uw kantoor of ander bedrijf. 

More details

€ 0,00

- +

 
Meer info

Er zijn volop mogelijkheden om uw woonkamer en rest van het huis mooi en aansprekend te verlichten. Koud blauw LED licht is allang niet meer van deze tijd. Tegenwoordig kunt u LED lampen bijvoorbeeld ook gewoon dimmen en zelfs de kleur zelf aanpassen. Van koel wit licht tot warm gezellig licht. En u weet het: het scheelt 90% in uw stroomverbruik!

De nieuwste LED toepassingen voor bij u thuis, voor in uw winkel, uw kantoor of ander bedrijf. Let op: elke toepassing kan een andere LED lichtbron nodig hebben om de sfeer te creëren die bij uw specifieke ruimte past. Thuis wilt u andere verlichting dan in uw bedrijf: licht kan de sfeer maken, maar ook breken. De bakker heeft ander licht nodig om zijn producten te belichten dan de slager. De groenteman heeft andere belichting nodig dan de kledingspeciaalzaak. Op kantoor is prettig, maar voldoende licht essentieel om goed te kunnen werken. Kijkt u maar naar de foto's...: welk product zou u liever kopen?

Als u uw verlichting wil gaan vervangen of voor nieuwbouw verlichting moet kiezen wordt u geconfronteerd met een hoeveelheid aan informatie waar u uw keuze uit moet maken. Verlichting speelt een belangrijke rol bij uw welzijn en de sfeer. 

Zo is er voor vrijwel elke stijl woonhuis inrichting en voor elke bedrijfstak zowel ander licht als een andere hoek van belichting nodig. Vaak is ook het gebruikte armatuur erg van belang. Geïntegreerd LED of retro-fit LED? Met filters of zonder filters? Koel wit of zacht warm? Dimbaar of niet? Voor de juiste verlichting voor ook in huis of uw bedrijf komt onze NIA gecertificeerde lichtadviseur graag vrijblijvend bij u (in Zeeland) langs! In samenspraak met u kunnen wij dan eventueel ook een lichtplan voor u maken.

24 andere producten in dezelfde categorie:

Menu

Vergelijk 0