LED toepassingen bakkerswinkel

New product

 
Meer info

Voor de bakkerswinkel: Warm licht accentueert de uitstraling. Van goudbruin brood en banket, waardoor klanten zich de smaak van het nog warme, verse brood en gebak goed kunnen voorstellen. Door de combinatie van de juiste lichtbronnen en filters en bijvoorbeeld een champagne-reflector worden de goudbruine kleuren van brood geaccentueerd. De typische warme kleur van brood en gebak kan verder worden benadrukt met behulp van een rode filter in combinatie met een zilverkleurige reflector. Aangezien brood en banket niet bijzonder gevoelig zijn voor de invloed van licht, kan hiervoor gevarieerde verlichting in termen van bundelbreedten en sterke accenten worden toegepast. De keus van bundel- en accentverlichting moet echter wel aansluiten bij het algehele lichtplan van de winkel. Verlichting heeft een belangrijke invloed op de kleur van verse producten. Consumentenonderzoek toont aan dat de kleur van een product doorslaggevend is voor een aankoopbeslissing. Producten ogen vers en aantrekkelijk als de natuurlijke kleuren worden benadrukt.

TL's vervangen door LED tubes, mooie armaturen met geïntegreerd LED, LED spots of een combinatie hiervan: alles is mogelijk. En daar u tot wel 90% op uw stroomverbruik kan besparen is er al heel vaak een terugverdienmodel mogelijk van tussen de 1 en 3 jaar! Waar wacht u nog op??

Bedrijven die verlichting moeten gaan vervangen of in een nieuwbouw verlichting moeten kiezen worden geconfronteerd met een hoeveelheid aan informatie waar zij hun keuze uit moeten maken. Verlichting speelt een belangrijke rol bij de productiviteit en welzijn van de gebruiker van werkplekken. Met de juiste keuze van verlichting kunt u de werkplek en daarmee het welzijn van uzelf en uw medewerkers positief beinvloeden.

De nieuwste LED toepassingen voor bij u thuis, voor in uw winkel, uw kantoor of ander bedrijf. Let op: elke toepassing kan een andere LED lichtbron nodig hebben om de sfeer te creëren die bij uw specifieke ruimte past. Thuis wilt u andere verlichting dan in uw bedrijf: licht kan de sfeer maken, maar ook breken. De bakker heeft ander licht nodig om zijn producten te belichten dan de slager. De groenteman heeft andere belichting nodig dan de kledingspeciaalzaak. Op kantoor is prettig, maar voldoende licht essentieel om goed te kunnen werken.

Zo is er voor vrijwel elke bedrijfstak zowel ander licht als een andere hoek van belichting nodig. Vaak is ook het gebruikte armatuur erg van belang. Geïntegreerd LED of retro-fit LED? Met filters of zonder filters? Koel wit of zacht warm? Voor de juiste verlichting voor ook in uw bedrijf komt onze NIA gecertificeerde lichtadviseur graag vrijblijvend bij u (in Zeeland) langs! In samenspraak met u kunnen wij dan eventueel ook een lichtplan voor u maken.

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu

Vergelijk 0