LED toepassingen viswinkel

New product

De nieuwste LED toepassingen voor bij u thuis, voor in uw winkel, uw kantoor of ander bedrijf. 

More details

 
Meer info

Voor in een viswinkel: Onder invloed van sprankelend, koelwit licht oogt verse vis op een bed van ijs alsof hij net gevangen is. Koelwit licht geeft een sfeer die koeler is dan die in de rest van de winkel. Dit accentueert de versheid van witte vis en zorgt voor een helder en sprankelend effect in combinatie met het ijs. In gespecialiseerde viswinkels met grote vitrines met rode of bruine vis, zoals zalm, tonijn en garnalen, versterkt goudkleurige licht de rode kleur van de vis, terwijl het eveneens een warme, uitnodigende sfeer in de winkel schept. Verlichting heeft een belangrijke invloed op de kleur van verse producten. Consumentenonderzoek toont aan dat de kleur van een product doorslaggevend is voor een aankoopbeslissing. Producten ogen vers en aantrekkelijk als de natuurlijke kleuren worden benadrukt.

TL's vervangen door LED tubes, mooie armaturen met geïntegreerd LED, LED spots of een combinatie hiervan: alles is mogelijk. En daar u tot wel 90% op uw stroomverbruik kan besparen is er al heel vaak een terugverdienmodel mogelijk van tussen de 1 en 3 jaar! Waar wacht u nog op??

De nieuwste LED toepassingen voor bij u thuis, voor in uw winkel, uw kantoor of ander bedrijf. Let op: elke toepassing kan een andere LED lichtbron nodig hebben om de sfeer te creëren die bij uw specifieke ruimte past. Thuis wilt u andere verlichting dan in uw bedrijf: licht kan de sfeer maken, maar ook breken. De bakker heeft ander licht nodig om zijn producten te belichten dan de slager. De groenteman heeft andere belichting nodig dan de kledingspeciaalzaak. Op kantoor is prettig, maar voldoende licht essentieel om goed te kunnen werken. 

Zo is er voor vrijwel elke bedrijfstak zowel ander licht als een andere hoek van belichting nodig. Vaak is ook het gebruikte armatuur erg van belang. Geïntegreerd LED of retro-fit LED? Met filters of zonder filters? Koel wit of zacht warm? Voor de juiste verlichting voor ook in uw bedrijf komt onze NIA gecertificeerde lichtadviseur graag vrijblijvend bij u (in Zeeland) langs! In samenspraak met u kunnen wij dan eventueel ook een lichtplan voor u maken.

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu

Vergelijk 0