LED toepassingen slaapkamer

New product

De nieuwste LED toepassingen voor bij u thuis, voor in uw winkel, uw kantoor of ander bedrijf. 

More details

 
Meer info

In de slaapkamer wilt u soms goed licht hebben om te kunnen lezen, maar soms wilt u juist romantisch licht. Ten tijde dat u bedlegerig bent wilt u dit kunnen afwisselen. Liefst natuurlijk met een afstandsbediening voor het grijpen om het zelf gemakkelijk te kunnen regelen! Het is allemaal mogelijk.

De nieuwste LED toepassingen voor bij u thuis, voor in uw winkel, uw kantoor of ander bedrijf. Let op: elke toepassing kan een andere LED lichtbron nodig hebben om de sfeer te creëren die bij uw specifieke ruimte past. Thuis wilt u andere verlichting dan in uw bedrijf: licht kan de sfeer maken, maar ook breken. De bakker heeft ander licht nodig om zijn producten te belichten dan de slager. De groenteman heeft andere belichting nodig dan de kledingspeciaalzaak. Op kantoor is prettig, maar voldoende licht essentieel om goed te kunnen werken. En bij u thuis wilt u soms goed helder licht en soms warm gezellig licht. Afhankelijk van het moment van de dag of van uw stemming.

Zo is er voor vrijwel elke ruimte van uw huis of bedrijfstak zowel ander licht als een andere hoek van belichting nodig. Vaak is ook het gebruikte armatuur erg van belang. Geïntegreerd LED of retro-fit LED? Met filters of zonder filters? Koel wit of zacht warm? Dimbaar? Voor de juiste verlichting voor bij u thuis of in uw bedrijf komt onze NIA gecertificeerde lichtadviseur graag vrijblijvend bij u (in Zeeland) langs! In samenspraak met u kunnen wij dan eventueel ook een lichtplan voor u maken.

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu

Vergelijk 0