Licht & Leuk is dé lampenwinkel van Zeeland

Licht & Leuk, u moet er gewoon een keer geweest zijn als u nieuwe verlichting zoekt, een lichtadvies wilt laten opstellen of bij ons aangekochte lampen thuis of op de zaak gemonteerd wilt hebben. Standaard zijn er gemiddeld 1500 lampen in het assortiment aanwezig maar bij piekmomenten soms veel meer. Daarnaast hebben we ook een uitgebreid assortiment lampenkappen en is het mogelijk om uw eigen lampen samen te stellen. Ook gebeurt dat we lampen uit het assortiment laten gaan via een speciale aanbieding in de sale.

Bij Licht & Leuk vindt u lampen voor elk design

Buitenlampen

Buitenlampen zijn er in LED uitvoering, met afstandsbediening, via tablet of smartphone te activeren of dimmen. Buitenverlichting is bestand tegen diverse weersomstandigheden

Bureaulampen

Het design van een bureaulamp is een persoonlijke keuze waar de aard van het werk, maar ook smaak en styling, bepalend is. In onze winkel heeft u een ruim assortiment en diverse uitvoeringen. 

Hanglampen

Meer sfeer creëert u met hanglampen in de ruimte. U hangt de lichtbron op, meestal aan een plafond maar aan een balk is ook mogelijk, en vindt ze in alle ruimtes binnen- of buitenshuis

Kroonluchters

Kroonluchters zijn veelarmige hangende lampen met een decoratieve functie en zijn zwaarder dan andere soorten verlichting. Ze vereisen vaak een versterkt plafond en speciale bevestingsmethode. 

Heeft u advies nodig bij het bepalen welke lampen u aanschaft? Dan kunt u dit bij ons aangeven. Wij geven lichtadvies en indien nodig maken we een lichtplan passend bij uw situatie. 

Plafonnières

Een plafonnière of plafondlamp is een vaak vlakke lamp die door middel van een korte voet bevestigd zit aan het plafond en waarbij de centraaldoos verborgen ligt in het plafond.

Spots

Spots worden gebruikt voor diverse doeleinden en in vele ruimtes zowel binnen- als buitenshuis. U vindt ze in woningen, op werkplekken, in de tuin of rondom het pand.

Tafellampen

Tafellampen brengen licht op de plek waar u wilt. Het is een praktische lichtbron omdat deze eenvoudig te verplaatsen is. Ze creëeren een warme sfeer in de woon-, slaap- en de eetkamer.  

Vloerlampen

Vloerlampen, ook wel staande lampen genoemd, zijn eyecathers in een interieur of ruimte. Ze zijn meestal groot en vallen daardoor op. Ze brengen sfeer in iedere ruimte thuis of op de werkplek.

Lichtplan en Advies

Voor zowel een bestaande woning als een nieuwbouwwoning is het belangrijk om een goed lichtplan te hebben. Want u heeft vast vragen: Welke lampen passen nu het beste op welke plek? En hoe wordt iedere ruimte optimaal verlicht zodat u uw bezigheden zo prettig mogelijk uitvoert? Hoe krijg ik gezellig licht? Eén ding is zeker: verlichting maakt of breekt de sfeer in uw huis, tuin, werkplek of ruimte! Het Licht & Leuk advies luidt: bekijk onze lampen per ruimte, lees hoe onze montageservice te werk gaat of maak gelijk een afspraak om uw wensen en vragen te bespreken.

Lichtplan en montage service

Indien nodig en gewenst stellen wij voor u een professioneel lichtplan op. Dit kan voor uw woning maar ook voor uw project in een bedrijfspand, winkel, kantoor of restaurant. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een eerste gesprek. Komt u liever naar de winkel? Dan ontvangen wij u daar ter plekke. Maak dan van te voren een afspraak zodat we alle tijd voor u vrij kunnen maken. 

Wij hebben gemiddeld 1500 lampen in onze winkel.
Deze zijn direct leverbaar!

Wij zijn bereikbaar via

Contactgegevens
Winkel

Kanaalstraat 45 4388 BK Oost-Souburg

Openingstijden

Dinsdag – Donderdag – Vrijdag 10:00 – 17:30

Zaterdag 10:00 – 16:00

Volg ons via
Schrijf een review

Wij monteren onze lampen op uw locatie

Heeft u lampen bij ons gekocht die gemonteerd mogen worden? Dan monteren we die lampen tegen een vergoeding ook bij u thuis, op kantoor of op de werkplek. Dit wordt door een vakman voor u gedaan, zonder voorrijkosten. Uw aankoop wordt door ons bij u op locatie professioneel gemonteerd. In principe is dit alleen mogelijk in Zeeland, uitzonderingen zijn echter wel mogelijk. Die bespreken we graag goed met u. Contacteert u ons gerust. 

Onze montage service bij u op locatie! 

Wij berekenen geen voorrijkosten op Walcheren voor de rest van Zeeland wel. De montagekosten bedragen €39,- per uur excl. BTW. Indien de monteur slechts een half uur of kwartier bij u bezig is, wordt ook maar een half uur of kwartier berekend. Alleen het eerste uur wordt altijd volledig berekend dit is de minimale tijd.