Veel verkocht

Op dit moment zijn er geen best verkochte producten aanwezig

Leveranciers

Geen leverancier

Een cadeaubon geven!

Dan geef je altijd precies het juiste cadeau

We weten als geen ander hoe blij iemand is als hij of zij met deze cadeaubon zelf een cadeau kan kiezen! Want niks is zo teleurstellend als een geschenk krijgen dat eigenlijk niet zo leuk is. Ruilen is soms een optie maar niet altijd. Om die reden bieden we cadeaubonnen aan. Met deze bon komt degene dan bij ons in de winkel zelf de verlichting, lamp of accessoire kopen die de voorkeur heeft. Iedereen tevreden! 

Cadeaubon van Licht&Leuk brengt verlichting

Onze cadeaubonnen koop je direct in de winkel. Je krijgt ze dan ook gelijk mee. Maar ook telefonisch of per e-mail kunnen ze besteld worden. We zorgen dat ze op de gewenste manier bij je terecht komen. Dat kan per post of per e-mail. Onze cadeaubonnen zijn niet in te wisselen voor contactgeld, niet te retourneren en tot 1 jaar na de uitgiftedatum geldig. 

Persoonlijk cadeau

Ook is het mogelijk om die bon te personaliseren. Je kan er de naam, bedrijfsnaam, de gelegenheid en het bedrag op laten zetten dat je zelf wilt. Zo maak je het wel erg persoonlijk. En stel dat je met elkaar samen legt en iedereen een cadeaubon geeft, maken we er een heel mooi ontwerp van waarop we de lamp ook nog laten zien. Kortom er is best wat mogelijk. 

Bel ons, mail ons of vraag naar de mogelijkheden in de winkel

Licht&Leuk cadeaubon


Recent bekeken

Geen producten

Menu

Top
Vergelijk 0