Veel verkocht

Leveranciers

Welke betaalmethodes kan ik kiezen?
U kunt in onze webshop eenvoudig en veilig (en altijd gratis) betalen via de volgende betaalmethodes:

iDeal
Met iDeal kunt u eenvoudig betalen met uw eigen bankpas. De betaling wordt direct uitgevoerd waardoor wij snel tot levering over kunnen gaan als het product op voorraad is.

Bankoverschrijving
Per bankoverschrijving kunt u het verschuldigde bedrag overmaken naar ons bankrekeningnummer dat u ook kunt vinden op de Homepage onder 'Contact', zijnde: NL42ABNA0540713694. Een bankoverschrijving kan tot 3 dagen duren voordat deze bij ons op de rekening staat. Zodra het bedrag is bijgeschreven op onze bankrekening gaan we uw bestelling uitleveren. Vergeet u niet het nummer/naam van het door u gewenste artikel te vermelden?

Paypal
Paypal klanten maken graag gebruik van PayPal omdat het gemakkelijk is. Betalen is slechts een kwestie van uw e-mailadres en wachtwoord invullen.

Creditcards (via Paypal)
Paypal klanten kunnen met hun creditcard veilig en snel betalen via het beveiligde platform van Paypal.

Betalen bij afhalen
Het is ook mogelijk om uw bestelling te betalen wanneer u deze komt ophalen in de winkel. U krijgt bericht van ons wanneer uw bestelling klaarstaat en u kunt uw lamp dan komen afhalen.

Onder rembours

Indien u wenst kunnen wij uw artikel ook onder rembours naar uw huisadres verzenden. U kunt dan contant betalen op het moment dat u het artikel wordt overhandigd door de pakketdienst. U dient dan uitaard wel thuis te zijn en u tekent voor de ontvangst. Het is vaak handig als u het geld dan gepast in huis hebt.

Belgische betaalmiddelen

Onze Belgische klanten kunnen veilig betalen middels Bancontact / Mister Cash. Dit verloopt via dezelfde beveiligde verbindingen van Buckeroo Online Payment Services.

Meer vragen over betalen:

Wat is Buckaroo?
Buckaroo Online Payment Services is een zogenaamde internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt. Zij zijn in mei 2014 door Emerce uitgeroepen tot de nr. 1 Payment Provider van Nederland. Buckaroo wordt ook gebruikt door bijvoorbeeld KPN, Pathé en de Staatloterij.
Buckaroo wordt een aantal malen per jaar gecontroleerd op de vereisten van de PCI Data Security Standards. Daarnaast wordt zij jaarlijks door een daartoe bevoegde externe partij geaudit. Pas wanneer aan alle eisen is voldaan wordt het Certificate of Compliance verstrekt. Kijk voor meer informatie op de website: www.buckaroo.nl.


Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Wij slaan zelf geen bankgegevens van u op en bewaren deze ook niet binnen onze omgeving. Deze informatie is uitsluitend in de systemen van onze payment provider opgeslagen, maar worden nooit verstrekt aan de bij haar aangesloten webshops of aan andere derden.


Tijdens de betaling liep mijn computer vast, wat nu?
Als u geen bevestigingsmail heeft ontvangen is er waarschijnlijk geen betaling gedaan. Controleer dit bij uw eigen (internet) betaalomgeving of neem contact met ons op per e-mail (info@lichtenleuk.nl) of per telefoon (0118 436579) of per WhatsApp (0653694379)


Recent bekeken

Geen producten

Menu

Top
Vergelijk 0