Veel verkocht

Leveranciers

Over Licht&Leuk

Licht&Leuk is DE lampenwinkel van Zeeland, met een oppervlak van 220m2, gevestigd in Oost-Souburg (centraal gelegen tussen Middelburg en Vlissingen). Wij voeren alle stijlen lampen: van modern tot klassiek, industrieel of trendy. Uiteraard ook met de modernste geïntegreerde LED technologie, zoals bijvoorbeeld verstelbare Kelvin kleurtemperatuur, met afstandsbediening of zelfs met een App om vanaf uw smartphone uw lamp te bedienen! U kunt uw auto bij ons gratis parkeren: ook voor de deur van onze winkel. Gratis bezorgservice/montageservice tevens mogelijk (beide voor Walcheren geldend).

Lampen moeilijk? Bij ons treft u een gecertificeerd NIA lichtadviseur aan die u graag helpt en eventueel ook vrijblijvend bij u thuis langskomt. Wij kunnen tevens voor u een op maat gesneden lichtplan maken: geheel GRATIS*. Wij brengen verlichting! Niet voor niets door honderden klanten hoog beoordeeld!

*Zie de voorwaarden

Licht AdviseurWij zijn niet zomaar een ‘lampenwinkel’ alleen. U mag ook professioneel advies verwachten van een lichtadviseur die is gecertificeerd met een diploma van de Nederlandse Interieur Academie. Hij beschikt over een uitgebreide kennis van lichtarmaturen en bijbehorende lichtbronnen. Een klant krijgt bij ons meer dan een lamp. U krijgt een lamp die voldoet aan de eisen die u er aan stelt en die bij de omgeving past waar de lamp geplaatst moet worden.

Desgewenst stellen wij voor u een professioneel lichtplan op, voor uw woning maar ook voor uw project: bijvoorbeeld voor uw winkel, kantoor of restaurant. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een eerste gesprek.

Indien gewenst kunnen de bij ons gekochte lampen ook bij u thuis worden gemonteerd. Dit wordt door een vakman voor u gedaan, zonder voorrijkosten.

Vaak horen wij mensen verzuchten dat het lastig is om de juiste lamp te kiezen. Licht&Leuk helpt u op een plezierige wijze en de prijzen zullen u aangenaam verrassen. Wij brengen verlichting!

Licht & Leuk bij SBS6 Consumentenbond retourbeleid test Actie reglement

    

    

    

  


Recent bekeken

Geen producten

Menu

Top
Vergelijk 0