Veel verkocht

Leveranciers

Over Licht&Leuk

Licht&Leuk is een lampenwinkel gevestigd in Oost-Souburg, Zeeland (op Walcheren, centraal gelegen tussen Middelburg en Vlissingen). Wij voeren alle bekende merken met de modernste trendy lampen (al dan niet met geïntegreerd LED), zoals lampen van Steinhauer, Lucide, Trio Leuchten etc. Tevens kunnen wij u klassieke- en landelijke verlichting aanbieden en hebben wij een breed assortiment in gunstig geprijsde outlet-verlichting.

Licht AdviseurWij zijn niet zomaar een ‘lampenwinkel’ alleen. U mag ook professioneel advies verwachten van een lichtadviseur die is gecertificeerd met een diploma van de Nederlandse Interieur Academie. Hij beschikt over een uitgebreide kennis van lichtarmaturen en bijbehorende lichtbronnen. Een klant krijgt bij ons meer dan een lamp. U krijgt een lamp die voldoet aan de eisen die u er aan stelt en die bij de omgeving past waar de lamp geplaatst moet worden.

Desgewenst stellen wij voor u een professioneel lichtplan op, voor uw woning maar ook voor uw project: bijvoorbeeld voor uw winkel, kantoor of restaurant. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een eerste gesprek.

Indien gewenst kunnen de bij ons gekochte lampen ook bij u thuis worden gemonteerd. Dit wordt door een vakman voor u gedaan, zonder voorrijkosten (regio Walcheren).

Vaak horen wij mensen verzuchten dat het lastig is om de juiste lamp te kiezen. Licht&Leuk helpt u op een plezierige wijze en de prijzen zullen u aangenaam verrassen. Wij brengen verlichting!

Wij bieden u tevens een LAAGSTE PRIJSGARANTIE. Heeft u elders online een lamp gezien die helemaal naar uw zin is, of heeft u dezelfde lamp goedkoper in een (web)shop elders gezien? Wij leveren de lamp tegen dezelfde prijs, maar dan wel MET de service van onze speciaalzaak in Oost-Souburg. Dat is dus altijd vertrouwd en gegarandeerd voordelig (in Zeeland) kopen!

Licht & Leuk bij SBS6 Consumentenbond retourbeleid test Actie reglement

    

    

    

  


Recent bekeken

Geen producten

Menu

Vergelijk 0